Velkommen

Magnus Dahl stopper i Skjern efter sæsonen.




Tidligere norsk landsholdsmålmand stopper efter sæsonen.

Kun 28 år gammel vælger nordmanden Magnus Dahl at afslutte karrieren, når kontrakten med Skjern Håndbold udløber til sommer. Han flytter hjem til Norge med sin sambo Charlotte og datteren Martine.

-          Nogen vil måske synes at jeg stopper i for ung en alder, men jeg er kommet til et punkt hvor jeg glæder mig mere og mere til livet efter håndbolden. Nu skal jeg i første omgang fuldføre studierne, og derefter venter nogle vældig spændende jobmuligheder, siger Dahl.

Dahl har siden han som 21-årig blev hentet til den franske liga og Paris, spillet i udlandet. Målmanden har et meget solidt håndbold-CV med blandt andet 53 A-landskampe for Norge. Dahl har ydermere repræsenteret Paris Handball, BM Atlético Madrid, HSG Wetzlar, IFK Kristianstad og Skjern Håndbold. Det har resulteret i titler i alle de skandinaviske lande, samt en pokal titel i Spanien.

-           Det har været en utrolig spændende rejse med mange højdepunkter. Når jeg nu ser tilbage, føler jeg mig privilegeret, da jeg har fået lov at leve min håndbold drøm ud i nogen fantastiske klubber. Samtidig har jeg spillet med og mod mange af verdens bedste spillere. Jeg har mødt en masse interessante mennesker gennem min idræts karriere og er taknemlig overfor dem, som har gjort det muligt.

Målmandens agent, Ian Marko Fog udtaler:

Magnus er på vej ind i sin bedste håndboldalder og har stadig et stort potentiale, derfor synes jeg det er synd at han stopper så tidligt, men har selvfølgelig forståelse for afgørelsen. Jeg har gennem hele hans tid i Skjern haft tilbud til ham fra Tyskland, Champions League-klubber og Danmark, og mærket at han internationalt har et stort navn. Men på trods af min rådgivning, har Magnus valgt og blive, og tage kampen op i Skjern. Han har været dedikeret og har kun positivt at fortælle om klubben. Jeg er sikker på han vil gøre alt for at slutte af på toppen med en god oplevelse.

Siden 2015 har Dahl altså spillet for «De grønne». Efter en solid start på den første sæson blev nordmanden ramt af en knæ- og ankelskade i november 2015.

Magnus udtaler:

-          Desværre blev jeg sat tilbage af skaderne, og mine præstationer i Danmark har været svingende. Alligevel vælger jeg at tage alle de positive oplevelser med herfra, og ikke mindst den behandling Skjern har givet mig og min familie. På det punkt er klubben virkelig unik, og vi stortrives i Skjern. Det, at have været med til at vinde pokalfinalen, med mine gode holdkammerater var fantastisk. Nu glæder jeg mig til en spændende sæsonspurt med Skjern, og håber at kunne bidrage til endnu en medalje, slutter Dahl.





Nyheder

Magnus Dahl stopper i Skjern efter sæsonen.

Magnus Dahl stopper i Skjern efter sæsonen. Læs mere

Asbjørn Madsen skriver to årig kontrakt med Mors-Thy.

Asbjørn Madsen skriver to årig kontrakt med Mors-Thy. Læs mere

Chris Jørgensen skifter til Sønderjyske på en 2-årig kontrakt.

Chris Jørgensen skifter til Sønderjyske på en 2-årig kontrakt. Læs mere

Simon Kristiansen forlænger to år med Sønderjyske.

Simon Kristiansen forlænger to år med Sønderjyske. Læs mere

Morten Olsen forlænger to år med Hannover-Burgdorf til 2019.

Morten Olsen forlænger to år med Hannover-Burgdorf til 2019. Læs mere

Lynggaard forlænger et år før tid i Saint Raphael.

Lynggaard forlænger et år før tid i Saint Raphael. Læs mere

Morten Slundt til HC Midtjylland.

Morten Slundt til HC Midtjylland. Læs mere

Jesper Meinby til Massy i Frankrig.

Jesper Meinby til Massy i Frankrig. Læs mere

Chris Jørgensen forlænger 2 år med Aalborg.

Chris Jørgensen forlænger 2 år med Aalborg. Læs mere

Marcus Mørk til Cavigal Nice handball.

Marcus Mørk til Cavigal Nice handball. Læs mere

Vis arkiverede nyheder